Jacqueline stelt zich voor
Jacqueline Vrieling - van Maren studeerde fysiotherapie op de hogeschool Utrecht en heeft zich later gespecialiseerd als master manueel therapie op de SOMT in Amersfoort. Al 13 jaar is zij een vaste kracht in het Fysiohuis. Haar specialisaties zijn nekpijn, hoofdpijn en duizeligheid bij volwassenen en kinderen.

Hoe ben je bij het Fysiohuis terechtgekomen?
In 2010 zijn wij naar Amersfoort verhuisd en daarom was ik op zoek naar een nieuwe baan. Via een open sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Enigszins zenuwachtig stond ik aan de deur, gelukkig voelde ik gelijk een prettige sfeer, en de klik bleek wederzijds.
De kracht van samenwerken
Als therapeut ben ik bezig met het onderzoeken en behandelen van patiënten. Het mooiste is, om er samen met de patiënt achter te komen waarom iemand klachten heeft en dan een geschikt behandelplan op te stellen. Als het nodig is heb ik een uitgebreid netwerk waar ik iemand naar kan doorverwijzen. Dit kan één van mijn directe collega's zijn, maar ook buiten het Fysiohuis kennen we elkaar goed.
Waarom zit jij op je plek bij het Fysiohuis?
Binnen het Fysiohuis heb ik de mogelijkheid om te werken binnen mijn specialisatie, ik zie veel patiënten met nek- en hoofdpijn en duizeligheid. Dat vind ik het leukste om te doen en daar haal ik veel energie en voldoening uit.
Daarnaast zijn we een fijn team, waarin iedereen openstaat voor samenwerking en makkelijk toegankelijk is om vragen te stellen. De maatschap staat open om te luisteren naar jouw wensen en ideeën voor je persoonlijke ontwikkeling.
Meewerken aan ontwikkeling van de praktijk
Ik zit in de werkgroep hoofdpijn en duizeligheid. Samen met een kinderfysiotherapeute uit het dorp houd ik een aantal keer per jaar een spreekuur voor kinderen met hoofdpijn. Daarnaast zit ik in de werkgroep fysiotherapie bij bedrijven. Samen met een collega ergotherapeute doe ik werkplek analyses. Wij brengen in kaart wat wel en juist niet werkt, zodat je de werkomgeving kunt optimaliseren. Zitten medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk.
Activiteiten buiten het Fysiohuis
Ik ben secretaris van de Moebius Syndroom Stichting. Het Moebius Syndroom is een zeldzame aangeboren aandoening. De stichting ondersteunt patiënten en hun familieleden, wij verstrekken en verzamelen informatie (wetenschappelijke onderzoeken) over het syndroom. En zetten ons in voor de (h)erkenning van het Moebius Syndroom.







